Το “33 Solonos Suites” βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας!

Περπατώντας 8 λεπτά, θα βρεθείτε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου υπάρχει το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και πληθώρα εστιατορίων, μπαρ και εμπορικών καταστημάτων. Μπορείτε να θαυμάσετε κι άλλα σπουδαία κτίρια της περιοχής – όπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από την στάση του μετρό Συντάγματος μπορείτε να μεταφερθείτε σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης των Αθηνών.

Περπατώντας 20 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε στην Ακρόπολη και να θαυμάσετε αυτό το εμβληματικό μνημείο της Ελλάδας, αλλά και να επισκεφτείτε το Μουσείο της Ακρόπολης.

Σε περίπου 15 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε στο πολύβουο Μοναστηράκι. Εκεί, μπορείτε να περπατήσετε στο παζάρι, να περιηγηθείτε σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Αρχαία Ελληνική Αγορά, η Ρωμαϊκή Αγορά, η Στήλη του Αδριανού κ.α.). Μπορείτε να σταματήσετε στην Πλάκα, την «παλιά πόλη» των Αθηνών, με τα στενά της σοκάκια και να καθίστε για φαγητό έξω, κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Άλλα σημεία ενδιαφέροντος είναι, το Παναθηναϊκό Στάδιο (χτισμένο αρχικά το 330-321 πΧ), το Μουσείο Γουλανδρή Κυκλαδικής Τέχνης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (με τη μεγαλύτερη συλλογή αρχαίων ευρημάτων), το Μουσείο Μπενάκη (με την εντυπωσιακή συλλογή Ισλαμικής τέχνης και ευρήματα από την Μεσοποταμία, Ισραήλ, Περσία, Μ. Ασία, Αίγυπτο, Σικελία, Ισπανία, Αραβία και Β. Αφρική), το Πολεμικό Μουσείο και πολλά άλλα. Για τη νυχτερινή έξοδο, αποφύγετε τα τουριστικά μέρη και βγείτε για ένα ποτό σαν Αθηναίος: σε οκτώ λεπτά βρίσκεστε στην οδό Κολοκοτρώνη, με τα γεμάτα χαρακτήρα μπαρ!